HomeΚΡΗΤΗΡέθυμνο: Καταγγελία για ξυλοδαρμό Πακιστανού μετανάστη από τον εργοδότη του

Ρέθυμνο: Καταγγελία για ξυλοδαρμό Πακιστανού μετανάστη από τον εργοδότη του

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για ξυλοδαρμό εργαζόμενου μετανάστη από τον εργοδότη του επειδή απουσίαζε από τη δουλειά του λόγω εθνικής εορτής κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, δηλώνοντας πως καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση

Αναλυτικά αναφέρει:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τον ξυλοδαρμό ενός συναδέλφου εργαζόμενου μετανάστη από το Πακιστάν από τον εργοδότη του. Συγκεκριμένα, επειδή ο συνάδελφος την περασμένη Κυριακή δεν πήγε στην δουλειά λόγω εθνικής εορτής της πατρίδας του την οποία γιόρτασε με τους ομοεθνείς του, ο εργοδότης του τον χτύπησε άγρια στο πρόσωπο προκαλώντας του μώλωπες. Τέτοιες συμπεριφορές είναι απολύτως κατακριτέες και δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι καμία βίαιη συμπεριφορά κατά εργαζομένων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου και εκφράζει την αλληλεγγύη του στο συνάδελφο.

Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από τους εργαζόμενους και όλους τους Ρεθυμνιώτες και μόνο θλίψη και οργή προκαλούν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση