HomeHL-TOPΠροφυλακίστηκαν οι δύο δράστες της άγριας συμπλοκής σε μίνι μάρκετ

Προφυλακίστηκαν οι δύο δράστες της άγριας συμπλοκής σε μίνι μάρκετ

Είχαν τρυματίσει τον ιδιοκτήτη και τους δύο γιους του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν οι δύο δράστες της άγριας συμπλοκής σε μίνι μάρκετ στο κέντρο των Χανίων το Σάββατο το βράδυ.

Πρόκειται για τον 46χρονο Ρώσο και τον 30χρονο Αλβανό στους οποίους ο εισαγγελέας Χανίων είχε ασκήσει ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άντρες συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σε ημιτελή κατοικία σε αγροτική περιοχή του Δήμου Πλατανιά όπου είχαν κρυφτεί.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί βρήκαν και την μοτοσικλέτα με την οποία είχαν διαφύγει και την κατάσχεσαν.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν στις 8 παρά 20 το βράδυ του Σαββάτου όταν στο μίνι μάρκετ που βρισκόταν ο 58χρονος ιδιοκτήτης από τη Συρία με τους δύο γιους του, 34 και 32 ετών μπαίνουν δύο άγνωστοι δράστες και άρχισαν να χτυπούν με ρόπαλα στο κεφάλι, στα πόδια και στα χέρια τα δύο αδέρφια.

Στην συμπλοκή μπαίνει και ο πατέρας. Κατά τη διάρκεια του καυγά ο ένας από τους δύο δράστες βγάζει ένα όπλο και πυροβολεί δύο φορές με τη μία σφαίρα «βρίσκει» το πόδι του 34χρονου.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες βγήκαν από το μίνι μάρκετ, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και έγιναν… καπνός.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο Χανίων.

Την ίδια ώρα στο σημείο βρέθηκαν άντρες της αστυνομίας και αφού συνέλλεξαν πληροφορίες ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση