HomeHL-TOPΕνδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: 39χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο: 39χρονος επιτέθηκε στη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ - Ο δράστης συνελήφθη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες Τετάρτη26/6  στο Ηράκλειο, όταν ένας 39χρονος επιτέθηκε στην 33χρονη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του 9χρονου παιδιού τους. Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο σπίτι των γονιών του δράστη, δημιουργώντας αναστάτωση στην οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο 39χρονος άσκησε βία στη σύζυγό του, την οποία έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ξυλοσόμπα. Η 33χρονη υπέστη εκτεταμένα τραύματα στα χέρια και τα πόδια από τα χτυπήματα και χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία, κατόπιν καταγγελίας, έσπευσε στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη του 39χρονου. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό, ενώ η σύζυγος λαμβάνει ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη στο νοσοκομείο.

Το τραγικό αυτό συμβάν φέρνει για άλλη μια φορά στο προσκήνιο το σοβαρό ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και την ανάγκη για άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση από τις αρχές, καθώς και την υποστήριξη των θυμάτων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση