HomeΚΡΗΤΗ«Τελευταίο» αντίο στον 30χρονο Κώστα που «έσβησε» μετά από τροχαίο

«Τελευταίο» αντίο στον 30χρονο Κώστα που «έσβησε» μετά από τροχαίο

Η Κρήτη θρηνεί έναν ακόμα νεκρό στην άσφαλτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου εξαιτίας του θανάτου του 30χρονου Κώστα που «έσβησε» μετά από τροχαίο δυστύχημα χθες το πρωί.

Ο άτυχος νέος που έχει καταγωγή από τον Κρουσώνα και μένει στο Ηράκλειο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ πήγαινε για δουλειά στα Χανιά.

Η τελευταία… πράξη του δράματος αναμένεται να παιχτεί σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημήτριου Κατσαμπά και η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Κατσαμπά. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 4:30 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από όσους γνώριζαν τον 30χρονο Κώστα Βασιλάκη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Οι φίλοι και οι γνωστοί του κάνουν λόγο για ένα υπέροχο παιδί που πάντα ήταν χαμογελαστό και καλοσυνάτο.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες στις 6:30 πρωί όταν ο 30χρονος οδηγός δικύκλου την ώρα που κινούνταν στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο κέντρο της πόλης, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.

Το αποτέλεσμα ήταν να εκτραπεί της πορείας του και να καρφωθεί σε… δέντρο.

Ο άτυχος δικυκλιστής τραυματίστηκε θανάσιμα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση